Нападателят на Милан Златан Ибрахимович в момента е извън игра заради

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович в момента е извън игра заради
Коментари Харесай

Ибрахимович: Моят най-лош спомен? Барселона!

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович в момента е отвън игра поради сериозна травма на коляното и размишлява върху звездна кариера, която го е направила основна фигура за някои от най-големите клубове в света, в това число Барса. Въпреки това, шведът се бореше по време на самотния си сезон на Камп Ноу през 2009-10 година и е известно, че не се виждаше очи в очи с тогавашния управител Пеп Гуардиола.

" Най-лошият ми спомен? Мисля, че беше Барселона, само че не за футбол. Случвало ми се е да мисля прекалено много. Да разочаровам себе си. Направих нещата по друг метод. Помислих два пъти преди да работя и се разочаровах. Загубих идентичността си там. След това я открих още веднъж и това ми разреши да завладея света, показа Ибра пред Canal Plus.

Ибрахимович се радва на огромен триумф през цялата си невероятна кариера, печелейки трофеи в Италия, Испания, Холандия, Франция и Англия. Той взе пет трофея по време на късия си престой на Камп Ноу, отбелязвайки 22 гола в 46 мача, само че беше даден чартърен на Милан след единствено 12 месеца с Барса, преди да се реалокира на Сан Сиро за непрекъснато през 2011 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР